joomla 1.6

Mesajul primarului

Dragi vizitatori ai paginii web oficiale a primăriei Donduşeni,

Datorită dezvoltării tehnologiilor informaţionale avem acum posibilitate să vă oferim informaţii utile în internet în privinţă la oraşul Donduşeni. Aici puteţi găsi lista serviciilor oferite de către primăria oraşului, documentele necesare pentru a perfecta serviciile, date generale privind instituţiile publice din oraş, istoricul localităţii, informaţii privind dezvoltarea economică, medicină, sport, cultură şi multe alte.

Site-ul este destinat trei grupuri de utilizatori: cetăţenilor de rînd, turiştilor şi oamenilor de afaceri. Sperăm ca toate grupurile vor găsi informaţii căutate, în caz contrar Vă rog să ne scrieţi mesaje cu propuneri de îmbunătăţire a site-ului.

Oricare utilizator poate să scrie direct la adresa primăriei utilizînd serviciul din rubrica Contacte. Mai mult decît atît, analizînd multe pagini ale altor primării, pot constata faptul că în premieră pentru Moldova, primăria oraşului Donduşeni lansează serviciul Forum online pe site-ul său oficial. Utilizatorii pot iniţia diferite teme de discuţii, care pot influenţa şi dezvoltarea oraşului. Sper ca Forum-ul va deveni un instrument pozitiv de implicarea civică în dezvoltarea oraşului.

Aş dori să evidenţiez faptul că site-ul conţine rubrica „Ocazii pentru investiţii şi afaceri”, atît de importantă pentru dezvoltarea nu numai oraşului, dar şi raionului. Informăm prin intermediul paginii noastre în privinţă la posibilităţi concrete de investiţii precum deschiderea unităţii de prelucrare a fructelor şi legumelor, deschiderea fabricii de lapte, alte ocazii de investiţii de tip brownfield. Primăria oraşului Donduşeni este deschisă să discute orice posibilitate de investiţii, care poate avea un efect pozitiv pentru dezvoltarea localităţii.

Nu în ultimul rînd aş dori să invit pe toată generaţia tînără din oraş şi raion să viziteze pagina noastră pentru a face cunoştinţă cu istoricul localităţii, evenimente culturale, instituţii publice care deservesc copiii şi pe cei tineri şi să contribuie activ la dezvoltarea site-ului nostru.

Vă mulţumesc şi urez numai bine tuturor vizitatorilor ai site-ului www.donduseni.org

.