joomla 1.6

05.06.2017

Ziua de 1 iunie 2017 a fost o zi importantă pentru orașul Dondușeni nu numai pentru faptul că 1 iunie este Ziua Internațională a Copilului, dar s-a marcat și prin evenimentul de inaugurare a grădiniței de copii ”Luceafărul” din orașul Dondușeni, renovată din resursele externe oferite în cadrul Cooperării Financiare Germane, prin intermediul Băncii pentru Dezvoltare KfW şi valorificate prin Fondul de Investiții Sociale din Moldova. Valoarea totală a proiectului constituie circa 130 mii euro, din care circa 80 la sută reprezintă susținerea financiară din grantul oferit de Guvernul Germaniei, celelalte fiind contribuția comunității.

La eveniment au participat Vice-Ambasadorul Germaniei în Moldova, Florian Seitz, directorul executiv FISM, Mircea Eșanu, reprezentantul KfW în Moldova, Sergiu Gutu, Vicepreşedintele raionului, Valeriu Casapu, Primarul orașului Dondușeni, Ivan Belciug, personalul grădiniţei, părinții și copii.

Pentru aportul considerabil adus în dezvoltarea și modernizarea infrastructurii grădiniței de copii ”Luceafărul”, Primăria orașului Dondușeni aduce sincere mulțumiri administrației Ambasadei Germaniei în Moldova, Fondului de Investiții Sociale din Moldova, Președintelui raionului Dondușeni – dl. Victor Chiriac. Suntem nespus de recunoscători pentru contribuția adusă de către cetățenii orașului Dondușeni, consilierii orășenești și personalul Grădiniței de copii ”Luceafărul”.

Pentru vizualizarea fotografiilor vizitați pagina noastră in

Facebook Primaria Donduseni

Primăria orașului Dondușeni